Prijavi se na edukaciju za koordinatore volontera!

Objavljeno: 07 Veljača 2017
  prijava edukacija 

Kako pronaći volontera? Kako osmisliti volontersku poziciju? Što kaže Zakon o volonterstvu? Možeš biti educiran/a o svemu tome i više ukoliko se prijaviš na edukaciju za koordinatore volontera. Volonterski centar Kupa u sklopu projekta "Volonterski centar Kupa" koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku organizira edukacijske module za koordinatore volontere. Prijavi se! Detalji su u nastavku.

Cilj je educirati članove udruga, organizacija i institucija s područja LAG-a Vallis Colapis o tome kako što kvalitetnije raditi s volonterima, upoznati se s zakonskim regulativama po pitanju volonterstva te ostalim važnim informacijama u vezi volontiranja, volonterstva i organizatora volontiranja u cilju jačanja kapaciteta organizacija s područja LAG-a Vallis Colapis. Edukacija je dogovorena u suradnji s Regionalnim volonterskim centrom udruge SMART iz Rijeke čije će djelatnice održati edukaciju.

Edukacija će se održati 23. i 24.02. te 9. i 10.03. Lasinji. Unutar projekta za sve sudionike će biti osigurani radni materijali, hrana i noćenje.. Edukacija je namijenjena za punoljetne osobe koje su aktivne (volontiraju) ili rade u organizaciji/udruzi/ instituciji.

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca i povratnim slanjem na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na isti mail je moguće uputiti sva pitanja.

Rok za prijavu je 14.02.2017.

 

 letak v3

 

 

Footer graphic