Vincekovo u Vrhovcu kao primjer volonterske akcije

Objavljeno: 27 Siječanj 2017

vincekovo1

U Vrhovcu je ovog vikenda obilježeno Vincekovo koji je organizirala UDRUGA VINOGRADARA I VINARA "TRS". Svoju godišnju aktivnost udruge prepoznali su kao volontersku aktivnost i odlučili ju podijeliti sa svima nama. Dok čitate detalje o volonterskom angažmanu u Vrhovcu za Vincekovo, razmislite o volonterskom angažmanu svoje udruge/ustanove/organizacije i dojavite nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Članovi Udruge vinogradara i vinara "Trs" jedni su od brojnih udruga koje su prošlog vikenda obilježile blagdan sv. Vinka kroz Vincekovo. Blagdan sv. Vinka označava buđenje prirode i dolazak proljeća pa samim time i početak aktivnosti u vinogradima.

Članovi udruge, članovi njihovih obitelji i prijatelji udruge te ljubitelji vina okupili su se na obilježavanju Vincekova. Obilježavanje Vincekova počelo je ceremonijom prve rezidbe i molitvom sv. Vinku za dobru i rodnu godinu. Članovi udruge volonterski su organizirali obilježavanje samog događaja, pripremili gastro ponudu te osigurali sve potrebno kako bi se obilježavanje održalo u ugodnoj atmosferi. 

 

vincekovo3

 

Footer graphic