Svi bi htjeli znati! - Dojavi!

Objavljeno: 20 Siječanj 2017

 


letak v3
Tvoja udruga, ustanova, zajednica ili jedinica lokalne samouprave organizira ili je provela volontersku akciju? Mi u  Volonterskom centru  Kupa i svi koji nas prate bi to željeli znati!

Informiraj nas, pošalji nam obavijest o održanoj volonterskoj akciji, najavu iste ili podijeli s nama jednu od volonterski aktivnosti koje provodite već neko vrijeme.

 Ukoliko su potrebni dodatni volonteri, rado ćemo pomoći prilikom potrage za volonterom/ima.

 Promoviranjem tvoje volonterske aktivnosti, promoviramo volontiranje i važnost angažmana u zajednici.

 Dojavi nam na vck@vallis-Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Često unutar udruga (KUD-ova, DVD-ova, ribičkih, lovačkih, pčelarskih, udruga mladih i za mlade, umjetničkih te svih ostalih) članovi i ostali zainteresirani svoje vrijeme i energiju ulažu u organizaciju različitih aktivnosti i događanja; vode sekcije, organiziraju manifestacije, različite tematske radionice, čišćenja i radne akcije u cilju unaprijeđenja rada njihove udruge te generalno cijele zajednice.

Svima nam je to poznato i često se i sami unutar svojih zajendica odazovemo na takve aktivnosti. Međutim, znate li da ste sudjelovanjem u toj aktivnosti volontirali te da ste bili dijelom volonterske akcije? Ako niste, sad znadete :)

Ukoliko planirate ili ste održali volontersku akciju, dojavite nam na naš mail uz par slikice te broj volontera koji su sudjelovali uz par rečenica o sadržaju volonterske akcije.

Svim trenutnim i budućim organizatorima volontiranja, kao i volonterima stojimo na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice i pomoć.

Aktivnosti unutar kojih informiramo i educiramo o mogućnostima koje nudi volontiranje provodimo kroz projekt "Volonterski centar Kupa" kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

 

Footer graphic