Prijavite volonterske sate iz 2016.godine do 31.ožujka!

Objavljeno: 17 Siječanj 2017


                                                                         izvještaj

I ove godine Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politku poziva sve organizatore volontiranja u 2016. da podnesu izvješće.
Volonterski centar Kupa stoji na raspolaganju za dodatne informacije, obračun volonterskih sati te sami proces podnošenja Izvješća.
Javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Ministarstvo nadležno za volontiranje poziva sve organizatore volontiranja u 2016. godini da podnesu Izvještaj o organiziranom volontiranju. Organizatori volontiranja mogu biti udruge, ustanove, zaklade i fundacije, druge neprofitne pravne osobe, državna tijela te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Svaki organizator volontiranja dužan je prema Zakonu o volonterstvu dostaviti godišnje izvješće nadležnom Ministarstvu, kao tijelu nadležnome za praćenje provedbe navedenog Zakona i razvoj politike volonterstva. 

Izvještajno razdoblje se odnosi na period od 1. siječnja do 31. prosinca 2016. godine. Rok za dostavu izvješća je 31. ožujka 2017. godine.

Izvješće se podnosi putem aplikacije kojoj možete pristupiti ovdje.

Svakako bismo željeli napomenuti da Minsitarstvo podnošenje Izvješća dodatno vrednuje prilikom prijave na natječaje koje raspisuje Minsitarstvo. Baš iz tog razloga potičemo sve organizatore volontiranja da ulože trud i dobe dodatne bodove prilikom budućih prijava na natječaje.

 

 

Footer graphic